¿Com aconseguir vendre el teu pis a Barcelona?

¿Com aconseguir vendre el teu pis a Barcelona?

3 julio, 2014 0 Por admin

G2J_API_VendaPisBarcelona_Junio2014El món immobiliari des de fa uns anys que ha entrat en un període de forta competitivitat i preus a la baixa com a conseqüència de la crisi econòmica en que s’ha vist submergit el país. A les grans ciutats com Madrid o Barcelona, aquest procés és encara més ferotge per l’altíssima oferta disponible actualment i una demanda que s’ha vist reduïda especialment per a la venda de pisos.

Si bé el mercat del lloguer s’ha sabut reorientar i manté un moviment constant d’operacions diàries, la venda de pis a Barcelona, Madrid o d’altres grans ciutats pot ser una tasca complexa i que requereix de paciència i saber fer.

És molt important, per tant, saber posicionar un habitatge dins els portals especialitzats, i alhora fer difusió a nivell personal a les diferents xarxes socials.

Una altra gran idea de cara a impulsar la venda del pis és realitzar un vídeo original i complert que mostri en detall les propietats i característiques del pis en qüestió, així com de la zona, ciutat o barri al que pertany.