Zones de màster a la residència Sarrià, instal·lacions per estudiants sènior

Zones de màster a la residència Sarrià, instal·lacions per estudiants sènior

1 septiembre, 2015 0 Por admin

Venir a estudiar a Barcelona no és exclusiu dels estudiants universitaris. Els investigadors, estudiants de màster i postgraus i professors també venen a la ciutat comtal per completar el seus estudis i investigacions i per tant, també necessiten les instal·lacions adequades a les seves necessitats.

rus-2-zones-master-residencia-sarria

Barcelona és un destí acadèmic indiscutible, i un referent a tot Europa i el món. Com hem dit, no ho és únicament pels estudiants universitaris; també ho és per un perfil acadèmic més professional.

Per aquest motiu, algunes residències universitàries de la ciutat han adaptat les seves instal·lacions per disposar d’una oferta exclusiva per aquests residents sènior.

La Residència Universitària Sarrià pot ser l’exemple paradigmàtic d’aquestes accions per donar cabuda a aquests perfils. De fet, des de la construcció de la residència, s’ha tingut en compte aquest perfil i per això les zones no són instal·lacions adaptades sinó construccions ja pensades per resoldre les necessitats d’aquests residents.

Les zones de màster de la residència Sarrià son instal·lacions exclusives per estudiants de màster, professors i investigadors. Es tracta d’un edifici complert, separat de les zones dels universitaris per tal de gaudir d’una major privadesa i també la tranquil·litat necessària per desenvolupar les seves tasques.

Aquestes instal·lacions inclouen les habitacions, amb una oferta d’estances individuals i dúplex amb tot el necessari per fer vida. A més, també compten amb sales d’estudi i de treball.

Moltes vegades pensem que només els estudiants de grau són els únics que ens visiten per estudiar a la universitat i oblidem que a Barcelona hi ha algunes de les escoles de negocis i màsters més importants d’Espanya, d’Europa i del món. És per això que cada any arriben milers d’estudiants sènior, investigadors i professors que també necessiten d’un lloc on allotjar-se durant l’any acadèmic. La residència Universitària Sarrià és el lloc adequat per gaudir d’instal·lacions exclusives, d’un entorn privilegiat i de tots els serveis que es poden trobar a la Barcelona.